Oldael
Home Nieuws Blikseminslag in de buurt van Aelbrecht van Beijeren

Blikseminslag in de buurt van Aelbrecht van Beijeren

26 januari 2018

In de nacht van 16 op 17 januari is de wijk waar Aelbrecht van Beijeren gelegen is getroffen door een blikseminslag. Er zijn geen personen in gevaar geweest. Wel  bleek dat sommige systemen schade hadden opgelopen. De lift bij de hoofdingang raakte buiten gebruik en het zusteroproepsysteem bleek flink beschadigd. Om de zorg voor de bewoners te waarborgen zijn extra medewerkers ingezet op de avond- en nachtdienst voor extra controlemomenten. Men kan gelukkig wel gebruikmaken van de andere lift.

Het zusteroproepsysteem op de 3e en 4e etage werkt  inmiddels weer naar behoren. Op de begane grond, 1e en 2e etage is tijdelijk een apart systeem geplaatst tot het huidige systeem ook hier weer goed werkt. Hier wordt nog aan gewerkt.

De levering van onderdelen van de lift duurt langer dan verwacht doordat het materiaal uit Duitsland moet komen. De reparateur start maandag a.s. met de werkzaamheden aan de lift bij de hoofdingang. De verwachting is dat deze volgende week weer naar behoren functioneert.

De bewoners zijn steeds per brief op de hoogte gehouden over de stand van zaken.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag