Oldael

Complimenten en suggesties

Complimenten

Bent u tevreden over onze zorg en dienstverlening? Ook dat horen we natuurlijk graag van u. Dat kan persoonlijk naar onze medewerkers, maar u kunt bijvoorbeeld ook via Zorgkaart Nederland  uw ervaringen met onze woonzorgcentra delen. Lees ervaringen van anderen of deel zelf uw ervaringen over de   locatie Oldeslo  of   locatie Aelbrecht van Beijeren. Klik op onderstaande  afbeelding van Zorgkaart Nederland om uw ervaring te delen.

Deel uw ervaring

 Wij zijn erg dankbaar voor de goede zorg die onze vader heeft gekregen in Oldeslo. Het was voor ons ook heel fijn te zien dat hij in goede handen was. De zorgmedewerkers waren zo lief voor en begaan met hem.
Mijn broer en ik zien de laatste tijd een heel goede 'manageral changing' gaande in Oldael. Zoals wij in de nieuwsbrieven op de hoogte blijven van de veranderingen en wijzigingen, zien wij een absolute positieve verbetering! De georganiseerde trainingen en de verbeteringstrajecten werpen dus in onze ogen haar positieve vruchten af! Goed gedaan! 

Suggesties

Misschien heeft u ideeën hoe het nog beter kan. Uw suggesties zijn welkom en kunt u ons laten weten per e-mail via info@oldael.nl. Natuurlijk kan dat ook rechtstreeks met de eerst verantwoordelijk verzorgende (EVV) of teamleider. Hier vindt u de   contactgegevens.  

Mijn moeder woont op een gesloten afdeling. Ik ben zeer onder de indruk van de liefdevolle verzorging door het personeel op deze afdeling. Hoewel ik het aanvankelijk moeilijk vond om haar daar achter te laten, stelt het mij gerust dat mijn moeder in goede handen is. Ik word regelmatig op de hoogte gehouden van haar wel en wee.
Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag