Oldael
Home Nieuws Dementie.nl: online platform voor de mantelzorger van een naaste met dementie 

Dementie.nl: online platform voor de mantelzorger van een naaste met dementie 

6 mei 2016

logo-dementieNLHet zorgen voor iemand met dementie stelt je voor veel vragen en brengt je in moeilijke situaties.  Je wilt het goed doen, maar je weet niet precies hoe je dat moet doen. Hoe gaan anderen ermee om?  En waar haal je advies vandaan?

Alzheimer Nederland wil graag haar bijdrage leveren aan het verbeteren van de levenskwaliteit van mensen met dementie en hun omgeving. Daarom hebben zij een nieuw online platform ontwikkelt en geproduceerd, Dementie.nl

Dementie.nl is voor iedereen die zorgt voor een naaste met dementie.  Je vindt er nieuws, tips, informatie en levensverhalen. En een ‘tijdlijn’ waar je belangrijke informatie kunt terugvinden en waar je korte notities en herinneringen kunt achterlaten. Het is een dynamische omgeving die voldoet aan de behoefte aan informatie, antwoord geeft op vragen, praktische tips heeft en goede raad geeft die in overeenstemming zijn met de Zorgstandaard Dementie.

Het doel van dementie.nl is u als mantelzorger online en offline te ondersteunen in alle stadia van het ziekteproces. Lees hier de ervaringen van lotgenoten en geef uw inbreng, zodat dit platform kan worden uitgebreid en verbeterd.  

U kunt ook meedoen aan het onderzoek voor Dementie.nl door een paar korte vragenlijsten in te vullen en opdrachten uit te voeren, thuis achter de computer, wanneer het u uitkomt. Om deel te nemen aan het onderzoek meldt u zich hier aan.

 

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag