Oldael
Home Nieuws Facet weer fris in de verf, bedankt! 

Facet weer fris in de verf, bedankt! 

12 maart 2016

In het kader van NL Doet. stonden tien man/vrouw vrijwillig op  de zaterdagochtend 9:00 uur klaar om de afdeling Facet te verven. Ook onze bestuurder, Irenea Scholten, kwam een handje helpen.

Na een kop koffie werd de klus efficiënt en vakkundig aangepakt. Afplakken, randjes verven en daarna de grote vlakken sauzen.  Twee uur later hadden we de hele gang gesausd,  althans laag  één. Laag 2 volgde op dezelfde efficiënte wijze.

Tussendoor werd een heerlijke lunch verzorgd door onze locatiemanager Marjolein Kalkers, die de ochtend in de keuken had gestaan om de broodjes voor ons te verzorgen.

Nadat  een deel van de vrijwilligers ons aan begin van de middag had verlaten, nam een aantal collega's het werk over. Het resultaat: driekwart van de afdeling is geschilderd! Gerda Dik, teamleider 3e etage: "Het resterende deel maken we op een andere zaterdag af met hulp van mensen van de Engelse Kerk. Dit is ons aangeboden door de schoondochter van één van onze bewoners, fantastisch toch?!

Al met al was het een zeer geslaagde dag door de enorme inzet van de vrijwilligers/familie en door onze eigen collega's. Iedereen hartelijk dank hiervoor!"

Een sfeerimpressie:

NLdoet1NLdoet2

 

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag