Oldael
Home Nieuws Jubileumweek  Oldeslo feestelijk geopend!

Jubileumweek  Oldeslo feestelijk geopend!

13 september 2016

Nadat zondag in de kerkdienst in de aula al aandacht aan het jubileum van Oldeslo was besteed, is gisteren de Jubileumweek officieel geopend met een feestelijke bijeenkomst voor de bewoners, familie, medewerkers en zakenrelaties.

De schrijver Tomas Ross, familie van één van onze bewoners verrichtte de openingshandeling, waarbij een vlinder uit zijn cocon tevoorschijn kwam en opsteeg. De vlinder refereert aan het logo van Oldael en is een beeld van de laatste levensfase, die ook de mooiste fase kan zijn. In zijn toespraak nam Tomas Ross ons mee in een stukje geschiedenis van ons mooie Duttendel, waar dames als Mata Hari, Blonde Dolly en Koningin Juliana ook verrassend in voorkwamen.

Onze bestuurder, Irenea Scholten, had de eer om het eerste exemplaar van het Jubileumboek “55 jaar Oldeslo” uit te reiken aan de langst wonende bewoonster van Oldeslo. Zij woont al sinds 1994 met veel plezier bij Oldeslo en heeft Oldeslo door de jaren heen zien veranderen.

Voor de gelegenheid was door een amateurfilmclub een bijzonder leuke film gemaakt over Oldeslo en zijn bewoners, met daarin een aantal interviews met bewoners. De film is nog de hele week te bekijken in de centrale hal van Oldeslo.

Ten slotte onthulde de voorzitter van de Cliëntenraad van Oldeslo de tentoonstelling met oude en recente foto’s van 55 jaar Oldeslo. Ook deze is nog de hele week te zien in de gang bij de aula.

We kijken terug op een mooi begin van een feestelijke week.

 

IMG_1527IMG_1427IMG_1486IMG_1435IMG_1421

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag