Oldael
Home Nieuws Nieuwe cliëntadviseur

Nieuwe cliëntadviseur

25 februari 2016

Judith_van_de_GraafDe telefoon staat nooit lang stil bij Judith van de Graaf, de nieuwe cliëntadviseur van Zorggroep Oldael. Sinds haar indiensttreding op 1 februari heeft ze al veel aanvragen gehad van potentiële nieuwe cliënten. Dit betreft aanvragen voor particulier wonen, wonen met een indicatie, maar ook de aanleunwoningen van Oldael zijn erg in trek.

Als cliëntadviseur leidt Judith potentiële cliënten en hun familie rond en maakt zij ze wegwijs in het huis. Ze zorgt  dat het contract in orde komt en doet de intake samen met de EVV'er van de nieuwe cliënt. Eenmaal verhuisd, dan is Judith als eerste aanwezig om de nieuwe client welkom te heten in Oldeslo of Aelbrecht van Beijeren.

Naast haar werkzaamheden voor nieuwe cliënten verzorgt Judith ook de mutaties van cliënten, de verwerking van de indicaties die vanuit het zorgkantoor binnenkomen en de aanpassing van de zorgcontracten.

Ook zal Judith input leveren voor het  doelgroepen- en vastgoedbeleid. Dit  met het oog op de ontwikkelingen als  gevolg van de scheiding van wonen en zorg.   Welke mogelijkheden zijn  er (straks), wat kan Oldael bieden en hoe realiseren we dat?

Judith is zeer goed op de hoogte van alle regelgeving in zorgland, dankzij een post-HBO opleiding casemanagement en negen jaar ervaring als casemanager. Ze heeft in haar werkzame leven altijd in de ouderenzorg gewerkt. Na haar opleiding maatschappelijk werk heeft ze ervaring opgedaan in verschillende zorginstellingen.

Als cliëntadviseur heeft ze in Oldael een nieuwe uitdaging gevonden. Ze is moeder van twee kleine kinderen en kan deze baan prima combineren. En bovendien woont ze dichtbij Oldael: ideaal.

 Judith werkt 25 uur per week verdeeld over vijf dagen en is zoveel mogelijk op de dinsdagen vanaf 11:00  uur op kantoor aanwezig in Oldeslo. 

 

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag