Oldael
Home Nieuws  Nieuwe medewerker marketing, communicatie en pr

 Nieuwe medewerker marketing, communicatie en pr

28 april 2016

 Ruby_Salazar2-publicSinds 1 april is Ruby Salazar  bij Oldael gestart als communicatie, marketing en pr-medewerker. "Een hele mond vol", zoals ze zelf zegt. Ruby: "Ik zal via verschillende communicatiemiddelen, zoals de website, nieuwsbrief, flyers en bijeenkomsten etc. de boodschap en dienstverlening van Oldael   naar buiten toe promoten."

Intussen heeft Ruby al veel collega's ontmoet en ze zelfs al gefotografeerd! Het is één van haar grote hobby's. Ruby is verloofd en moeder van een dochter van 2,5 jaar.

"Mijn wortels liggen in Chili, maar ik noem Den Haag al een hele lange tijd mijn thuis. Ik heb Marketing en Communicatie gestudeerd aan The New School for Information Services in Amsterdam. In mijn laatste functie heb ik gewerkt als sales en marketing medewerker bij een horeca groep. Het was een leuke en uitdagende functie, maar het paste niet helemaal met mijn thuissituatie. Nu ga ik een hele nieuwe uitdaging aan bij Oldael en mijn kennis in de communicatie en marketing verder uitbreiden en zo ook mijn steentje bijdragen."

Ruby is op de maandagen en dinsdagen aanwezig in Oldeslo en op de woensdagen in Aelbrecht van Beijeren. Ze heeft geen vaste werkplek, maar  is in Oldeslo vaak te vinden op de 2e etage in de multifunctionele kamer of de computersoos op de begane grond. In Aelbrecht   vind je haar in de computerkamer op de begane grond.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag