Oldael
Home Nieuws Nieuwe medewerker Planner

Nieuwe medewerker Planner

8 februari 2016

Marieke_MolenaarOp 1 februari 2016 is Marieke Molenaar gestart als Planner bij Zorggroep Oldael. Zij gaat alle roosters van de verschillende afdelingen verzorgen. Van de zorgteams, maar ook van het gastteam, de keuken, huishoudelijke dienst, enz.

Marieke merkt nu al dat collega's blij zijn met haar komst. Met haar komst worden de teamleiders ontlast. Marieke kan zich volledig richten op het efficiƫnter inzetten van personeel, zodat er minder gebruik gemaakt hoeft te worden van uitzendkrachten. Dit is ook prettiger voor bewoners.

Na een opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening werkte Marieke in de jeugdhulpverlening en daarna als leidinggevende van een kinderdagverblijf. Tegelijkertijd deed ze ervaring op met personeelsbeheer. Ze kwam erachter dat het maken van roosters haar goed afging en dat ze dit ook leuk vond om te doen.

Marieke is getrouwd en heeft twee kinderen. Toen de kinderen klein waren, bezocht ze als vrijwilligster regelmatig oudere bewoners in een verzorgingshuis. Nu de kinderen wat ouder zijn, ging ze op zoek naar een leuke baan. Bij Oldael vond ze precies wat ze zocht.

Marieke werkt vijf dagen in de week van 09:00 tot 13:00 uur op de administratie van Oldeslo en valt onder de afdeling HRM.

 

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag