Oldael
Home Nieuws Nieuwe teamleider Aelbrecht van Beijeren

Nieuwe teamleider Aelbrecht van Beijeren

27 mei 2016

Louisa_WeijenberghLouisa Weijenbergh is vanaf half mei de nieuwe teamleider Welzijn & Zorg van locatie Aelbrecht van Beijeren. Louisa is in 2005 afgestudeerd als HBO verpleegkundige en heeft ruim tien jaar ervaring met verpleegkundige en coördinerende functies.

Geboren en getogen en nog steeds woonachtig in Rotterdam heeft ze in de hele regio gewerkt, maar vooral als ZZP'er bij diverse zorgketens in Den Haag. Ook heeft ze enige tijd op afdeling Facet in Oldeslo gewerkt op detacheringsbasis. Daarom was ze al bekend met de locatie Aelbrecht van Beijeren en leek haar de functie van teamleider interessant om te doen.

Het genoegen bleek wederzijds, want ze heeft een warm welkom gekregen van de locatiemanager en collega’s. Ook is ze goed ontvangen door de bewoners van Aelbrecht van Beijeren. Louisa hoopt op een langdurige samenwerking en verwacht nu in loondienst met twee jonge kinderen meer stabiliteit en rust te vinden in haar werkzame leven. 

De eerste maand zal een degelijke inwerkperiode worden, waarin ze vooral administratief bezig zal zijn. Daarna zal ze als teamleider alle uiteenlopende taken oppakken en hoopt ze hiermee de organisatie weer een stap verder te brengen.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag