Oldael
Home Nieuws

Nieuws van Zorggroep Oldael

 Oldael steekt medewerkers in nieuwe bedrijfskleding
14 juni 2021
bedrijfskleding met logo

 Vanaf deze week gaan alle medewerkers gekleed in nieuwe bedrijfskleding. Daarmee wordt het onderscheid tussen verschillende medewerkers makkelijker  voor bewoners en bezoekers.   Zorgmedewerkers gaan gekleed gaan in marineblauwe jasjes.  De kamerhulpen en medewerkers van de algemene huishoudelijke dienst dragen helder lavendelblauwe jasjes. 

lees verder
 Zorggroep Oldael verdient keurmerk World Class Workspace (voorheen keurmerk Beste werkgevers)
1 juni 2021
beste werkgever keurmerk

 Hoe tevreden zijn werknemers van Zorggroep Oldael over hun werkgever? Zeer tevreden: hoger dan de benchmark! Dat blijkt uit de meting die Effectory in het eerste kwartaal van 2021 heeft gehouden bij iedereen die werkzaam was binnen de organisatie. De feedback was zo positief dat Oldael het keurmerk World Class Workspace heeft verdiend.

lees verder
 Coronavaccinaties in de Kerkzaal
8 maart 2021
IMG_1607

  Op 8 maart ontvingen de bewoners van Oldeslo (begane grond, eerste en tweede etage) hun eerste coronavaccinatie in de Kerkzaal van Oldeslo. Deze bewoners krijgen de vaccinatie van het 'prikteam' van Hadoks, de Haagse huisartsenkoepel  toegediend.  Voor Hadoks was dit de primeur, daarom was er een fotograaf van Hadoks bij om het vast te leggen.

lees verder
 Oldael gestart met vaccineren bewoners
2 februari 2021
Dia4

 Op maandag 1 februari zijn de eerste bewoners van Oldael gevaccineerd tegen corona. De bewoners van verpleegafdeling Facet ontvingen hun eerste vaccinaties van de verpleegkundigen onder toezicht van de Specialist Ouderengeneeskunde. Hiermee zet Oldael de tweede stap in de strijd tegen het coronavirus. 

lees verder
Oldael start cohortafdeling in kerkzaal Oldeslo
15 december 2020
cohort

In Aelbrecht van Beijeren zijn een aantal bewoners positief getest op corona. Zij worden momenteel in isolatie verpleegd en verzorgd in hun appartementen. Interactie met andere mensen en meer bewegingsvrijheid dragen bij aan het welzijn van mensen. Daarom maakt Oldael van de kerkzaal van Oldeslo een cohortafdeling. De cohortafdeling bestaat uit een huiskamer, een verpleegafdeling...

lees verder
 Inspectie heeft vertrouwen in Zorggroep Oldael
7 december 2020
IGJ inspecteur

 Oldael heeft in 2013 onder verscherpt toezicht gestaan. Nu, in het laatste kwartaal van 2020 heeft de inspectie vertrouwen dat Oldael de verbeteringen op de getoetste normen verder voortzet en gaat over tot regulier toezicht.  Oldael heeft de afgelopen jaren stap-voor-stap structurele verbeteringen doorgevoerd. 

lees verder
 Nieuwe manager Zorg en Welzijn in Oldeslo
21 september 2020
Bets van Hal

 Op 14 september is Bets van Hal gestart als manager Zorg & Welzijn in Oldeslo.  Van Hal heeft bijna 11 jaar gewerkt in de ouderenzorg waarvan ruim 6 jaar in een vergelijkbare functie. Zij neemt veel kennis en ervaring mee en daarmee is zij een verrijking voor het team.

lees verder
 Oldael verder terug naar ‘normaal’
13 juli 2020
Mw

 Dagelijkse activiteiten langzaamaan meer hervat.  Zo langzamerhand lijkt het ‘normale’ leven weer terug te keren. Bezoekers hoeven van tevoren geen afspraken meer te maken, zij mogen dagelijks vanaf 11.00 uur langskomen...

lees verder
 Bezoekregeling Oldael verder versoepeld
2 juli 2020
Bezoekers-bezoekregeling

 Het kabinet kondigde op woensdag 24 juni verdere versoepelingen voor verpleeghuizen aan. De instellingen mogen hun bezoekbeleid grotendeels zelf invullen, passend bij de situatie en de mogelijkheden.    Vanaf vandaag mogen de bewoners van Oldeslo en Aelbrecht van Beijeren meer verschillende bezoekers en ook vaker bezoek ontvangen. 

lees verder
  Bezoekregeling Oldael in fase 2
22 juni 2020
coronabezoek-verpleeghuis-fase 2

We kijken terug op spannende dagen waarin de eerste fase van de bezoekregeling van start ging. Omdat we verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van onze bewoners zijn we genoodzaakt alles strikt te plannen en te regisseren. De bezoekers zijn begripvol, zo blijkt uit het merendeel van de reacties.   Vorige week dinsdag is de bezoekersregeling geëvalueerd....

lees verder
Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag