Oldael
Nieuws

Nieuws van Zorggroep Oldael

 Nieuwe manager Zorg en Welzijn in Oldeslo
21 september 2020
Bets van Hal

 Op 14 september is Bets van Hal gestart als manager Zorg & Welzijn in Oldeslo.  Van Hal heeft bijna 11 jaar gewerkt in de ouderenzorg waarvan ruim 6 jaar in een vergelijkbare functie. Zij neemt veel kennis en ervaring mee en daarmee is zij een verrijking voor het team.

lees verder
 Oldael verder terug naar ‘normaal’
13 juli 2020
Mw

 Dagelijkse activiteiten langzaamaan meer hervat.  Zo langzamerhand lijkt het ‘normale’ leven weer terug te keren. Bezoekers hoeven van tevoren geen afspraken meer te maken, zij mogen dagelijks vanaf 11.00 uur langskomen...

lees verder
 Bezoekregeling Oldael verder versoepeld
2 juli 2020
Bezoekers-bezoekregeling

 Het kabinet kondigde op woensdag 24 juni verdere versoepelingen voor verpleeghuizen aan. De instellingen mogen hun bezoekbeleid grotendeels zelf invullen, passend bij de situatie en de mogelijkheden.    Vanaf vandaag mogen de bewoners van Oldeslo en Aelbrecht van Beijeren meer verschillende bezoekers en ook vaker bezoek ontvangen. 

lees verder
  Bezoekregeling Oldael in fase 2
22 juni 2020
coronabezoek-verpleeghuis-fase 2

We kijken terug op spannende dagen waarin de eerste fase van de bezoekregeling van start ging. Omdat we verantwoordelijk zijn voor de veiligheid van onze bewoners zijn we genoodzaakt alles strikt te plannen en te regisseren. De bezoekers zijn begripvol, zo blijkt uit het merendeel van de reacties.   Vorige week dinsdag is de bezoekersregeling geëvalueerd....

lees verder
Bezoekregeling van start!
8 juni 2020
bezoekersregeling ingang Oldeslo

Op maandag 8 juni is de bezoekregeling bij Oldael van start gegaan. Nadat enkele testbezoeken op donderdag 4 en vrijdag 5 juni hadden plaatsgevonden was Oldael er klaar voor. De bezoekers  worden geregistreerd en krijgen instructies   voordat zij naar de bewoner gaan. 

lees verder
Bezoekbeleid Zorggroep Oldael
27 mei 2020
_K2X2549 Oldeslo voorzijde

In de media valt te lezen dat de verpleeghuizen onder voorwaarden weer open gaan voor bezoek. Op woensdag 6 mei 2020 heeft minister De Jonge bekend gemaakt dat bezoek bij wijze van proef vanaf 11 mei weer is toegelaten op 26 geselecteerde locaties. 

lees verder
 Verpleeghuizen mogen van kabinet open voor bezoek vanaf 15 juni
20 mei 2020
persconferentie 20 mei

 Gisteravond liet het kabinet weten dat verpleeghuizen landelijk vanaf 15 juni weer beperkt opengaan voor bezoek, als de omstandigheden het toelaten. Per bewoner mag dan één persoon op bezoek komen. Terugkijkend op de afgelopen maanden is het redelijk spannend om weer open te gaan voor bezoek. 

lees verder
 Medewerkers Oldael ontvangen verzorgingsproducten cadeau van mantelzorger
14 mei 2020
DA tasje

 'Was je handen stuk!' herhaalt minister-president Mark Rutte  nog maar eens.  En dat geldt vooral voor de zorgmedewerkers die extra op de hygiëne moeten letten omdat zij met de meest kwetsbare mensen  werken. In de huizen van Zorggroep Oldael  worden flink wat handen gewassen en  ontsmet.   Deze handen kunnen wel wat extra verzorging gebruiken.  

lees verder
Instapkaart hoogwerker
13 mei 2020

verklaring eigen risico hoogwerker 20 en 25 mei

lees verder
 Op bezoek met de hoogwerker
8 mei 2020
IMG_7183

 Op 6 en 7 mei  brachten familieleden een bezoek aan hun naasten via een hoogwerker.  Sinds de  lockdown kunnen familieleden niet meer op bezoek komen in Oldeslo en Aelbrecht van Beijeren.   HoogwerkerDe hoogwerker bracht familie naar de ramen van de appartementen, zodat bewoners daar konden blijven. Voor sommige bewoners was het een ware verrassing.

lees verder
Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag