Oldael
Home Nieuws NLdoet: kom klussen bij ‘Facet’!

NLdoet: kom klussen bij ‘Facet’!

10 maart 2016

Update 11 maart - oproep aan vrijwilligers op Den Haag FM én  TV:

--------
Vrijdag  11 maart is onze collega Gerda Dik, teamleider derde etage, te gast bij  Den Haag FM. In het kader van NLdoet.  roept Gerda vrijwilligers dan op om ons a.s. zaterdag 12 maart te komen helpen bij het opfrissen van de afdeling Facet. 

Gerda: "We gaan flink de handen uit de mouwen steken om de afdeling een verfbeurt te geven: muren, plinten, kozijnen, deuren... We beginnen bij de muren op  de gangen a.s. zaterdag.    Ook  de huiskamer  willen we uiteindelijk geverfd hebben en terugbrengen naar 'vroeger'. Bijvoorbeeld door meubels van vroeger neer te zetten en een zithoek rondom de tv te maken. Een herkenbare omgeving* heeft een gunstig effect op het functioneren van dementerende ouderen en kan hun leven prettiger maken. Daar doen we het graag voor. Daarom kunnen we de komende  tijd alle hulp van vrijwilligers gebruiken om de klussen te klaren."

--------
* Geriater Anneke van der Plaats stelt in haar boek De wondere wereld van de dementie (pdf samenvatting) onder meer dat het functioneren van een dementerende door de omgeving gunstig of ongunstig beïnvloed kan worden.

 

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag