Oldael
Home Nieuws Oldeslo krijgt bezoek van een getalenteerd kunstenaar

Oldeslo krijgt bezoek van een getalenteerd kunstenaar

11 augustus 2016

Oldeslo krijgt in de week van 22 augustus bezoek van een getalenteerd kunstenaar,  Serge Verheugen. Serge weet op een bijzondere manier mensen op het doek vast te leggen. In een sessie van 4 uur gaat Serge een gesprek aan en al pratende schetst hij het portret op het doek. Tijdens de schildersessie wordt letterlijk de gezichtsuitdrukking omringd door woorden uit het leven van de persoon die hij schildert. Het gesprek wordt ook gefilmd en de film wordt bij het doek geleverd.

Mijn werk toont een gevecht met de moraal. Regels die bepaald worden door wispelturige denkbeelden, veranderlijke tijden en voortschrijdende inzichten. Ze bepalen wat wel en niet mag, wat hoort en wat niet hoort. Overal en voor iedereen zijn ze anders, maar ze worden met hand en tand verdedigd en opgelegd. Voor mij een onweerstaanbare bron van inspiratie.

De kosten bedragen  €750,- excl. 6% btw, die rechtstreeks aan u worden gefactureerd. Bij deelname van meer dan 8 personen wordt de prijs  €600,- per persoon.

Heeft u interesse om op deze unieke wijze een blijvende herinnering te creëren? Dan kunt u zich voor 17 augustus a.s. opgeven bij de receptie van Oldeslo of een mail sturen naar info@oldael.nl. Wij nemen contact met u op om een afspraak te maken.

Werk van Serge Verheugen:

Dia1

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag