Oldael
Home Nieuws  Onthulling Silverfit fiets in Aelbrecht van Beijeren

 Onthulling Silverfit fiets in Aelbrecht van Beijeren

6 juni 2019

 IMG_1109Op donderdag 6 juni  werd de Silverfit fiets onthuld. De Stichting Vrienden van Aelbrecht van Beijeren schonk deze virtuele fiets aan Aelbrecht van Beijeren.

Deze fiets is te vergelijken met een hometrainer, gekoppeld aan een beeldscherm. De gebruiker kan op een gewone stoel zitten en met behulp van de trapbeweging een virtuele fietsroute rijden. De gebruiker kiest zelf de route die de medewerker instelt: gebaseerd op oude foto's van vroeger of met behulp van stabiele routefilms wordt de ervaring van buiten fietsen levensecht nagebootst.

Een aantal bewoners was al bekend met deze fiets. Tijdens een activiteit werd de fiets al eerder gebruikt en bleek een groot succes. Bovendien helpt fietsen bij de opbouw of het behoud van de conditie van bewoners.

De fiets staat op de 3e verdieping in Aelbrecht van Beijeren. Het is de bedoeling dat de bewoners hier vooral veel gebruik van gaan maken.

Op de foto, v.l.n.r. Mevr. Lubbers, Mevr. Ter Haar en Mevr. Goossens van de Stichting Vrienden van Aelbrecht van Beijeren en mevr. Peijnenburg.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag