Oldael
Home Nieuws Teamleider Wonen & Service

Teamleider Wonen & Service

25 januari 2016

Huib-van-der-VeldeSinds 22 januari 2016 is Huib van der Velde gestart als Teamleider Wonen en Service in Oldeslo. Huib was al werkzaam als projectmedewerker bij Oldeslo.
Daarvoor was hij werkzaam in de bank- en verzekeringswereld als teamleider, onder andere voor klantenservice en een callcenter. Totdat hij de overstap maakte naar Zorggroep Oldael werkte Huib als communicatieadviseur.

De teamleider Wonen en Service ziet toe op de staat van het onderhoud van het pand en zorgt dat het woonzorgcentrum een veilig en aangenaam verblijf is. Dit doet hij samen met het gastteam, de technische dienst en schoonmaak algemene ruimten. Deze teams stuurt hij tevens aan.

Als teamleider werkt Huib ook nauw samen en stemt hij uiteraard af met de collega’s van Aelbrecht van Beijeren over onder andere onderhoud en locatie-overstijgende activiteiten. Daarnaast blijft Huib aan projecten deelnemen en leidt hij deze. Denk hierbij aan een plan voor toepassing van domotica. Of het stroomlijnen van de samenwerking tussen alle ondersteunende diensten (receptie, huishoudelijke dienst, gastteam), het keukenteam en de zorg.

 

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag