Oldael
Vacatures

Vacatures bij Zorggroep Oldael in Den Haag

Zorggroep Oldael is altijd op zoek naar betrokken, creatieve collega's die het hoofd koel kunnen houden en het hart op de juiste plaats hebben. We zoeken 'schapen met vijf poten'; professionele collega's die niet bang zijn om kritisch naar zichzelf te kijken  en  zich kwetsbaar op durven stellen naar cliënten, mantelzorgers, collega's en toezichthouders.

Collega's die oog hebben voor de 'individuele kunst van leven' in alle fasen en van daaruit handelen. Die samen met ons van Zorggroep Oldael een warm, professioneel en toekomstbestendig  thuis maken voor de oudere medemens. Kortom, collega's die niet harder gaan werken, maar samen met ons 'anders' gaan denken en werken!

Ben je op zoek naar een uitdagende baan in de ouderenzorg en spreekt bovenstaande je aan: stuur je motivatie en cv naar onze HRM, Tamara van  Galen

Oldael heeft ook veel behoefte aan vrijwilligers.  Hier lees je meer over vrijwilligerswerk en  welke vacatures er voor vrijwilligers zijn.

Activiteitenbegeleider (coördinerend)
6 juli 2018

Jij kunt als activiteitenbegeleider echt het verschil maken in het leven van onze bewoners! Voor de locatie Oldeslo zoeken we een enthousiaste activiteitenbegeleider die in samenwerking het vraaggerichte dagbestedingsprogramma voor deze locatie wil neerzetten met passende activiteiten voor onze bewoners. 

lees verder
 Vrijwilliger gesprekstafel kunst
15 juni 2018

In gesprek over kunst met bewoners van Oldael 

Heeft u een brede belangstelling voor kunst? En vindt u het fijn om met ouderen te werken? Misschien bent u dan onze gedroomde vrijwilliger om onze deelnemers aan de...

lees verder
 Keukenassistent(e) – om het weekend (zaterdag & zondag)
14 juni 2018

Wij zoeken een enthousiaste collega die goed in teamverband kan werken, initiatief toont en met plezier in de keuken werkt. Kom jij om het weekend ons keukenteam versterken?

Als Keukenassistent(e) biedt je ondersteuning in algemene voorbereidende werkzaamheden zoals het klaarzetten van te gebruiken producten, aanvullen van voorraden en het schoonhouden van de keuken (zoals afwaswerkzaamheden).

lees verder
 Helpende niveau 2
2 februari 2018

 Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in het Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat. 

lees verder
(Geriatrisch) Verpleegkundige 
15 januari 2018

De ouderenzorg in Nederland verandert in een razend tempo. Dit betekent voor het werken als (geriatrisch) verpleegkundige in een woonzorgcentrum zoals Zorggroep Oldael dat er veel van je wordt gevraagd. Wij zijn op zoek naar collega's die dit als een uitdaging zien en graag meewerken aan een omgeving waarin ouderen zo lang als mogelijk zelf de regie over hun leven hebben. Een leven dat zij als zinvol ervaren!

Naast het samenwerken in een team, methodisch  en doelgericht denken en werken, sta je niet alleen open voor vernieuwingen die aansluiten bij  de wensen en behoeften van onze cliënten, maar kun je hier ook zelf vorm en inhoud aan geven.  

lees verder
Verzorgende IG niveau 3 
12 januari 2018

Als Verzorgende werk je in het team 'Welzijn & Zorg'. Je  levert een bijdrage aan een zinvol leven van onze cliënten door samen met hen en hun mantelzorgers steeds weer opnieuw de juiste doelen te stellen en je werk daar op af te stemmen. Samen stel je een zorg-leef-plan op en signaleer je de benodigde aanpassingen. Je doet dit in nauw overleg met  de eerstverantwoordelijk verzorgende van de betreffende cliënt.  

Je ondersteunt de eigen regie van de cliënten en hun mantelzorgers. Daarbij ben je een teamspeler en voel je je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit die Zorggroep Oldael biedt. 

lees verder
 Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 3
10 januari 2018

 Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in het Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat. Cliënten kunnen bij Oldael particulier wonen, wonen met een...

lees verder
Stagiaire keuken (BOL) 
4 januari 2018

 Heb jij een passie voor koken, ben jij gedreven en leergierig? Vind jij het leuk om zorg te dragen voor ouderen binnen onze organisatie, door bij te dragen aan de bereiding en het uitserveren van de verse maaltijd? En op zoek naar een uitdagende stageplaats? Dan zijn wij op zoek naar jou!

lees verder
Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag