Oldael
Vacatures

Vacatures bij Zorggroep Oldael in Den Haag

Zorggroep Oldael is altijd op zoek naar betrokken, creatieve collega's die het hoofd koel kunnen houden en het hart op de juiste plaats hebben. We zoeken 'schapen met vijf poten'; professionele collega's die niet bang zijn om kritisch naar zichzelf te kijken  en  zich kwetsbaar op durven stellen naar cliënten, mantelzorgers, collega's en toezichthouders. Collega's die oog hebben voor de 'individuele kunst van leven' in alle fasen en van daaruit handelen. Die samen met ons van Zorggroep Oldael een warm, professioneel en toekomstbestendig  thuis maken voor de oudere medemens. Kortom, collega's die niet harder gaan werken, maar samen met ons 'anders' gaan denken en werken! 

Solliciteren naar een baan

Wil je bij Zorggroep Oldael aan de slag, als professional of vrijwilliger? Bekijk dan hieronder onze openstaande vacatures. Stuur je motivatie en cv naar onze afdeling HR (human resources).

Solliciteren als vrijwilliger

Oldael heeft ook veel behoefte aan   vrijwilligers.  Hier lees je meer over vrijwilligerswerk en  welke   vacatures er voor vrijwilligers  zijn.

 Eerst Verantwoordelijke Verzorgende (EVV)
14 juni 2019

Als EVV'er  coördineer je de zorg en ondersteuning voor de bewoners aan de hand van het zorg-leefplan.  Je zorgt ervoor dat de dagelijkse omgang met de bewoners en mantelzorgers op een professionele en betrokken manier verloopt. 

lees verder
 Helpende niveau 2
14 juni 2019

 Als Helpende ben je belast met het verrichten van ADL-werkzaamheden  (Algemene Dagelijke Levensverrichtingen) volgens het zorgplan en op aanwijzing van leden van het zorgteam. Je stimuleert de zelfredzaamheid van de cliënt met betrekking tot ADL-activiteiten en huishoudelijke werkzaamheden.

lees verder
Verzorgende IG niveau 3 
14 juni 2019

Als Verzorgende IG lever je basiszorg  waarbij je een aantal verpleegkundige handelingen mag uitvoeren. Samen met  de bewoners en mantelzorgers   stel je een zorg-leefplan voor de bewoners op en signaleer je de benodigde aanpassingen. Je doet dit in nauw overleg met de EVV-er van desbetreffende bewoner.  

lees verder
Verpleegkundige  niveau 4 / 5
14 juni 2019

Ben je (geriatrisch) verpleegkundige en zie je het als een uitdaging  om mee te werken aan een omgeving waarin ouderen zo lang als mogelijk zelf de regie over hun leven hebben? Zodat zij hun leven  als zinvol ervaren?

lees verder
 Vakantiekrachten
7 juni 2019

 Zorggroep Oldael zoekt vakantiekrachten (vanaf 15 jaar) om de zorg- en welzijnteams te versterken in de zomerperiode.   De bewoners staan bij ons centraal. Wij bejegenen ze op respectvolle wijze en verwachten dat ook van jou. Je werkt nooit alleen, je stemt je werkzaamheden af met de  collega's waarmee je samenwerkt. Of je nu wel of...

lees verder
 Stagiaire Communicatie – Branding & Werving
7 juni 2019

 Vind je het leuk om een kleinschalige werkgever in de zorg op de kaart  te zetten?  En kan je snel aan de slag? Dan heeft Zorggroep Oldael een leuke uitdaging voor jou!  

lees verder
Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag