Oldael
  Directiesecretaresse

  Directiesecretaresse

7 oktober 2019
reageren voor 31 oktober 2019

16 uur per week

secretaresseBij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.    

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze bewoners. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om dat te doen. We werken mét in plaats van vóór de bewoner en doen dit samen met familie en mantelzorgers. 

Jouw functie

Als directiesecretaresse verleen je secretariële managementondersteuning en voer je administratieve, coördinerende en organisatorische werkzaamheden uit voor onze bestuurder. Meer concreet bestaat het werk uit de gebruikelijke zaken als agendabeheer, postbehandeling en het maken van notulen van verschillende overleggen. Echter, omdat wij een relatief kleine organisatie zijn, zoeken wij in deze functie iemand die voldoende in huis heeft om vanuit de managementcyclus de bewaking op de voortgang van de verschillende A3-jaarplannen vorm te geven, de interne digitale beleidsbibliotheek up-to-date te houden en namens de bestuurder, conform protocol, de rol van interne klachtenfunctionaris in te vullen.       

Over jou

  • Je bent in het bezit van een gedegen secretariële vooropleiding, aangevuld met een aantal jaar ervaring als directiesecretaresse;
  • Zowel in voorkomen, woord als geschrift ben je representatief voor de functie die je bekleedt;  
  • Organisatorisch ben je in staat om een veelheid aan informatie te verwerken, waarbij je van nature een goed gevoel hebt wat voor onze bestuurder prioriteit heeft, dan wel zou moeten hebben.  
  • Je hebt aantoonbaar kennis van en ervaring in werkzaamheden die behoren bij het bewaken van de beleidscyclus;
  • Het officepakket heeft voor jou weinig geheimen meer. 
  • Ervaring met I-BABS is een grote pré. 
  • Je kunt een positieve verklaring omtrent gedrag overleggen.
  • Je bent bereid om een aantal keer per jaar ’s avonds aanwezig te zijn bij incidentele vergaderingen. 

Wij bieden

Zorggroep Oldael biedt een uitdagende baan voor 16 uur per week. Bij voorkeur verdeeld over 4 dagen per week. Iedere medewerker bieden wij mogelijkheden om te ontwikkelen. Wij stimuleren dit actief en faciliteren in tijd, geld en aandacht. In eerste instantie zal een contract voor de duur van een jaar worden geboden, met reële vooruitzichten op een vast dienstverband. Gelet op het feit dat deze functie veel méér inhoudt dan alleen secretariële ondersteuning, wordt deze functie in de hoogste secretariële/beleidsondersteunende schaal uit de CAO VVT gewaardeerd, met een maximaal voltijdsalaris van €3154,- bij 36 uur.    

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar onze HR afdeling! Dit kan via hr@oldael.nl t.a.v. Floris Geense.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag