Oldael
Home Vacatures  Helpende niveau 2

 Helpende niveau 2

16 mei 2022
reageren voor 8 juli 2022

-Acquisitie naar aanleiding van onze vacature wordt niet op prijs gesteld-

Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze bewoners. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om dat te doen. We werken mét in plaats van vóór de bewoner en doen dit samen met familie en mantelzorgers. Net als een fijn thuis voor onze bewoners willen wij dat Oldael voor onze medewerkers voelt als een fijne plek om te werken, waarin professionaliteit en een goede, veilige werksfeer hand in hand gaan.

Jouw functie

Als helpende bij Oldael maak je écht deel uit van ons zorgteam. Naast de gebruikelijke ADL-werkzaamheden zijn jouw signalen over het welbevinden en de gezondheid van onze bewoners onmisbaar om als team de best mogelijke zorg te bieden. Daarnaast verwachten we van jou dat je échte aandacht geeft aan onze bewoners; bij de uiterlijke verzorging, bij ontspanning en bij de maaltijdverstrekking.

Over jou

  • Je bent in het bezit van een Mbo-opleiding Helpende met kwalificatieniveau 2, bij voorkeur aangevuld met ervaringskennis in het omgaan met onze doelgroep.
  • Je bent representatief in jouw voorkomen, gedrag en in contacten met onze bewoners.
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is in ieder geval voldoende voor de “normale” omgang met bewoners en om werkzaamheden en bijzonderheden vast te leggen in het zorgdossier.
  • Je werkt van nature ordelijk en hygiënisch.
  • Je bent in staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (met positief advies!) te overleggen.

Wij bieden

Wij zijn zuinig op ons personeel. Al onze medewerkers bieden wij mogelijkheden om te ontwikkelen. Wij stimuleren dit actief en faciliteren in tijd, geld en aandacht. Om voor onze mensen de combinatie tussen (onregelmatig) werk en gezin/privé zo goed mogelijk met elkaar in balans te brengen, doen wij al het mogelijke om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en omstandigheden.

Wij willen voor onszelf en voor onze bewoners het liefst zo veel mogelijk vaste gezichten. Daarom bieden wij in eerste instantie een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Salariëring is conform schaal 25 (max € 2.555,74 obv 36 uur) van de CAO VVT.

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar onze HR afdeling! Dit kan via solliciteren@oldael.nl t.a.v. Ricardo Heemskerk.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag