Oldael
 Stagiaire Communicatie - Branding & Werving

 Stagiaire Communicatie – Branding & Werving

7 juni 2019

 Heb je een passie voor digitale media?  Gaat je hart gaat sneller kloppen van funnels, clicks, optimalisatie en resultaten? Ben je energiek, communicatief, leergierig en resultaatgericht?  Vind je het leuk om een kleinschalige werkgever in de zorg op de kaart te zetten? 

Dan heeft Zorggroep Oldael een leuke uitdaging voor jou!

Dit zijn wij


Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze cliënten. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in onze woonzorgcentra en creëren mogelijkheden om dat te doen.

Zorggroep Oldael heeft de ambitie om de beste zorgwerkgever in de regio te zijn. Maar we zijn onvoldoende bekend bij zorgmedewerkers. Om dit te veranderen werkt de afdeling communicatie samen met HR aan onze employer branding.

Wat bieden wij?

Wij bieden een stage op het gebied van employer branding waarin je focus ligt op vinden, binden en boeien van medewerkers.

Dit ga je doen

Op basis van een recent onderzoek naar employer branding bouw je de huidige wervingsmogelijkheden en -middelen voor Zorggroep Oldael verder uit in een goed converterende funnel. Er is hiervoor al een basis gelegd met de productie van vlogs op ons social intranet en wervingsfilmpjes voor op Social Media. De sleutelwoorden zijn: branding, engagement en conversie.

 1. Branding: het is de bedoeling dat we in de top of mind-positie van potentiële sollicitanten komen. We willen zoveel mogelijk mensen binnen onze doelgroep zorgwerknemers bereiken. KPI: je meet het aantal vertoningen in social media.
 2. Externe betrokkenheid: op social media geven we een kijkje in de keuken, de emotie achter het bestaan van Zorggroep Oldael. Jij produceert deze content (script, video, editen, uploaden). Met engagement-gestuurde social media verover je dat plekje in het hart van de potentiële sollicitant. Maar ook door vragen te stellen, interesse te tonen, om reacties te vragen, het gesprek aan te gaan en door uitnodigende content te plaatsen. Deze betrokkenheid willen we ook intern versterken. Hiervoor gebruiken we ons sociale intranet Ollie. Jij meet de interactie en betrokkenheid van onze medewerkers op ons sociale intranet en zorgt dat deze stijgt. De KPI hiervan is de engagement rate of IPM.
 3. Conversie: op onze externe kanalen roep je zorgmedewerkers uit onze doelgroep op om te solliciteren. De profilering van Zorggroep Oldael sluit aan bij de wens van die doelgroep. Je KPI’s zijn clicks, traffic en conversie. Jij zoekt uit welke boodschap aanspreekt bij de doelgroep en welke niet. Dit doe je door middel van A/B-tests en zo optimaliseer je de funnel.

Wie zoeken wij?

 • Je studeert Communicatie/Marketing op hbo-niveau en zit in het derde/vierde leerjaar
 • Je bent per februari 2019 beschikbaar voor een meewerkstage (32 à 36 u/week)
 • Je bedenkt en produceert video’s en vlogs en bewerkt deze met iMovie of een soortgelijk programma dat je beheerst
 • Je bent op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van social media
 • Je bent zelfstandig en hebt een proactieve houding
 • Je kunt goed prioriteiten stellen en bent goed in staat om het overzicht te behouden
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke vaardigheden en benadert collega’s en bewoners op een respectvolle wijze
 • Je hebt een uitstekende kennis van de Nederlandse taal

Iets voor jou?

Oldael biedt je een uitdagende en zelfstandige stage van 32 uur tot 36 uur per week met veel verantwoordelijkheid, gezelligheid, ontwikkelingsmogelijkheden en diverse werkzaamheden. Daarnaast bieden wij een stagevergoeding van € 450 bruto per maand op basis van 36 uur per week.  

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar onze HR afdeling! Dit kan via hr@oldael.nl.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag