Oldael
 Vakantiekrachten

 Vakantiekrachten

7 juni 2019
reageren voor 4 juli 2019

 Zorggroep Oldael zoekt vakantiekrachten (vanaf 15 jaar) om de zorg- en welzijnteams te versterken in de zomerperiode.  

vakantiebijbaan zorg BIBIDe bewoners staan bij ons centraal. Wij bejegenen ze op respectvolle wijze en verwachten dat ook van jou. Je werkt nooit alleen, je stemt je werkzaamheden af met de  collega's waarmee je samenwerkt.

Of je nu wel of niet een zorgopleiding volgt: er zijn volop mogelijkheden! Je kunt Hulp bij het Huishouden worden, maar ook wandelingen maken met bewoners, samen de krant lezen of ze  voorzien van koffie en thee. Als je wel een zorgopleiding doet, kun je relevante werkervaring opdoen, wat goed staat op je CV! 

Ben je minimaal 15 jaar, een aantal weken beschikbaar in juni/juli/augustus en september en wil je aan de slag? Solliciteer dan nu!

Wij bieden


  • Een afwisselende baan 
  • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en om relevante werkervaring op te doen. Dat staat goed op je cv.
  • Een fijne werkplek op een van onze locaties
  • Goede bijverdiensten, inschaling conform CAO VVT

Jouw werkzaamheden

Het zal gaan om ondersteuning in de algemene ruimten,  je hoeft geen  zorgachtergrond te hebben. Wel verwachten we dat je het leuk vind om met ouderen om te gaan en  met aandacht  voor hun welzijn je werkzaamheden te verrichten.  

Een dag bij Oldael zou er op een warme zomerdag zo  uit kunnen zien: 

 's Morgens vroeg zorg je met je collega voor een schone gedekte ontbijttafel. Je helpt bewoners aan tafel indien nodig. Wanneer een bewoner hulp nodig heeft sta jij klaar om die hulp te bieden.  Na het ontbijt ruim je af en  helpt bewoners die daar behoefte aan hebben  naar hun kamer. Soms zal   je de welzijnscollega's helpen bij de activiteiten. 

's Middags eten de bewoners hun warme maaltijd   in de koffiekamer in Oldeslo en in het Grand caf├ę in Aelbrecht van Beijeren.  Jij helpt bij de voorbereidingen en ondersteunt je collega's bij het uitserveren van de maaltijd. Je hebt oog voor de bewoners en   hun behoeften.  Indien nodig  biedt je hulp bij het eten. 

Op warme dagen let je ook op of de mensen voldoende drinken.  Je volgt de instructies van je collega's op: je deelt bijvoorbeeld water en/of ijs rond en  zorgt voor voetenbaden indien nodig. Buiten let jij er op dat mensen niet verbranden in de zon; indien mogelijk  zet jij ze in de schaduw.  Je doet dit tactvol en met aandacht. Bovendien ben je niet verlegen om een praatje te maken met de bewoners.  

Je zal zien dat je niet alleen veel voldoening haalt uit je werkzaamheden maar ook veel (werk)plezier!

Interesse in deze afwisselende bijbaan bij Oldael? 

Neem dan contact op met Sigrid Boll via HR@oldael.nl voor meer informatie!

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag