Oldael
Verpleegkundige  niveau 4 / 5

Verpleegkundige  niveau 4 / 5

14 juni 2019

De ouderenzorg in Nederland verandert in een razend tempo. Dit betekent voor het werken als verpleegkundige in een woonzorgcentrum zoals Zorggroep Oldael dat er veel van je wordt gevraagd. Wij zijn op zoek naar collega's die dit als een uitdaging zien en graag meewerken aan een omgeving waarin ouderen zo lang als mogelijk zelf de regie over hun leven hebben. Een leven dat zij als zinvol ervaren!

Naast het samenwerken in een team, methodisch en doelgericht denken en werken, sta je niet alleen open voor vernieuwingen die aansluiten bij de wensen en behoeften van onze bewoners, maar kun je hier ook zelf vorm en inhoud aan geven.

De organisatie

Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in het Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat. Cliënten kunnen bij Oldael particulier wonen en wonen met een indicatie, in één van de ruime appartementen of in onze aanleunwoningen. Ook beschikt Oldael over een eigen gesloten psychogeriatrische afdeling in Oldeslo.

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze cliënten. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om dat te doen. We werken mét in plaats van vóór de cliënt en doen dit samen met familie en mantelzorgers.

Jouw functie 
Als verpleegkundige heb je een coördinerende functie binnen het team. In goed overleg met de cliënten en hun mantelzorgers zorg je samen met je collega's voor de professionele ondersteuning. Je werkt methodisch en hebt oog voor de kwaliteit van zorg en de cliëntveiligheid. Je verricht verpleegkundige voorbehouden en risicovolle handelingen in complexe situaties en werkt hierbij nauw samen met de huisarts en/of de SOG en andere disciplines rondom de cliënt. Ook ondersteun je collega’s bij het uitvoeren van specialistische werkzaamheden en lever je een bijdrage aan het verbeteren van de integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn.

Over jou

  • Je bent in het bezit van een diploma ‘Verpleegkundige, niveau 4 of 5’;
  • Je bent BIG-geregistreerd en hebt actuele kennis van regelingen en protocollen. Je bent bereid je vakkennis op peil te houden via bijscholing of cursussen;
  • Je hebt werkervaring als verpleegkundige en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je kunt je goed inleven: je geeft onze bewoners wat ze nodig hebben nog voordat ze er zelf om vragen;
  • Je bent ondernemend, accuraat, deskundig en zelfstandig bij verrichten van werkzaamheden binnen de bevoegdheden;
  • Je hebt een gezonde dosis enthousiasme, gastvrijheid en betrokkenheid;
  • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatig werken en je bent beschikbaar voor wisselende diensten (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten).

Wij bieden 
Zorggroep Oldael biedt een uitdagende baan voor minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week. Je salaris wordt conform de CAO VVT, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de functie van Verpleegkundige die is ingedeeld in FWG 45 (niveau 4) of FWG 50 (niveau 5).

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar onze HR afdeling! Dit kan via hr@oldael.nl.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag