Oldael
Verzorgende IG niveau 3 

Verzorgende IG niveau 3 

14 juni 2019

Als verzorgende IG lever je een bijdrage aan een zinvol leven voor onze bewoners door samen met hen en hun mantelzorgers steeds weer opnieuw de juiste doelen te stellen en je werk daar op af te stemmen. Samen stel je een zorg-leef-plan op en signaleer je de benodigde aanpassingen. Je doet dit in nauw overleg met de eerstverantwoordelijke verzorgende van desbetreffende bewoner.

Je ondersteunt de eigen regie van de bewoners en hun mantelzorgers. Daarbij ben je een teamspeler en voel je je mede verantwoordelijk voor de kwaliteit die Zorggroep Oldael biedt.

De organisatie

Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in het Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze bewoners. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om dat te doen. We werken mét in plaats van vóór de bewoner en doen dit samen met familie en mantelzorgers.

Jouw functie  

Als verzorgende IG verricht je zelfstandig verzorgende activiteiten en handelingen waarvoor men bekwaam en bevoegd is. Je stimuleert dat onze bewoners zoveel mogelijk zelfstandig kunnen blijven         functioneren en biedt, waar nodig, volledige zorg waarbij aan lichamelijke, psychische en sociale aspecten aandacht wordt besteed.

Samen met een vaste groep professionals begeleid je de bewoner vanaf de opname tot en met overplaatsing of overlijden. Je neemt het sociaal en lichamelijk gedrag van onze bewoners waar en het meldt eventuele bijzonderheden. Daarnaast behoort het opstellen van dagrapporten, overdrachtsrapporten en medicijnregistratie tot een van de werkzaamheden, net als het opstellen, bijwerken en evalueren van zorgplannen.


Over jou

  • Je bent in het bezit van een diploma ‘Verzorgende IG, niveau 3’;
  • Je hebt actuele kennis van regelingen en protocollen. Je bent bereid je vakkennis op peil te houden via bijscholing of cursussen;
  • Je hebt werkervaring als verzorgende IG en hebt affiniteit met de doelgroep;
  • Je kunt je goed inleven; geeft onze bewoners wat ze nodig hebben nog voordat ze er zelf om vragen;
  • Je bent ondernemend, accuraat, deskundig en zelfstandig bij verrichten van werkzaamheden binnen de bevoegdheden;
  • Je hebt een gezonde dosis enthousiasme, gastvrijheid en betrokkenheid;
  • Je bezit goede mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden;
  • Je hebt geen bezwaar tegen onregelmatig werken en je bent beschikbaar voor wisselende diensten (dag-, avond-, nacht- en weekenddiensten).


Wij bieden  
Zorggroep Oldael biedt een uitdagende baan voor minimaal 24 uur tot maximaal 32 uur per week.Je salaris wordt conform de CAO VVT, afhankelijk van je opleiding en werkervaring, gebaseerd op de functie van Verzorgende IG die is ingedeeld in FWG 35.


Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan zo snel mogelijk je motivatiebrief en cv naar onze HR afdeling! Dit kan via hr@oldael.nl.


Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag