Oldael
Home Vacatures Verzorgende IG & verpleegkundige

Verzorgende IG & verpleegkundige

16 mei 2022
reageren voor 8 juli 2022

Wij zijn Oldael! En we zijn op zoek naar jou!

Wij zijn Zorggroep Oldael: een kleine organisatie met korte lijnen en collega’s die elkaar goed kennen. Bij ons wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentra Oldeslo (100 bewoners) in Duttendel en Aelbrecht van Beijeren (60 bewoners) in Benoordenhout biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.   

 Voor onze locaties zijn we op zoek naar enthousiaste Verzorgenden 3/IG en Verpleegkundigen Niv 4.

Wat ga je doen |

Als VERZORGENDE 3/IG verzorg, verpleeg en begeleid je onze bewoners volgens het persoonlijke zorgplan. Door je dagelijkse contact met de bewoners weet je als geen ander welke zorg nodig is. Je weet van aanpakken en hebt oog voor de dingen die om je heen gebeuren. De bewoners kunnen op je vertrouwen en je voelt je verantwoordelijk voor hun welzijn.   

 Als VERPLEEGKUNDIGE NIV 4 verricht je verpleegkundige en risicovolle handelingen in complexe situaties. Hiervoor werk je nauw samen met de huisarts en andere disciplines. Je hebt een coördinerende rol binnen het team en je ondersteunt je collega’s bij het uitvoeren van specialistische handelingen. In goed overleg met de bewoners, familie en mantelzorgers zorgen jullie samen voor professionele ondersteuning. Daarnaast ben je altijd bezig met het verbeteren aan de integrale aanpak van wonen, zorg en welzijn.   

Wie zoeken we |

Je hebt een mbo-diploma Verzorgende 3/IG of Verpleegkundige niveau 4 en bij voorkeur ervaring met het werken met ouderen. Je hebt een geldige BIG-registratie (verpleegkundige), actuele kennis van regelingen en protocollen en je wilt graag je vakkennis op peil houden. Je werkt zelfstandig en accuraat en je bent ondernemend, enthousiast, gastvrij en betrokken. Je hebt goede communicatieve vaardigheden en bent bereid en beschikbaar om wisselende diensten te werken.   

Wij bieden je |

Een vast dienstverband en het aantal contracturen is bespreekbaar. De inschaling is volgens de CAO VVT en afhankelijk van je opleiding en ervaring. Salariëring is voor Verzorgende IG conform schaal 35 (max. € 2.845 bij 36 uur) en voor Verpleegkundige conform schaal 45 (max. € 3.362 bij 36 uur). We zijn zuinig op onze collega’s en vinden het belangrijk dat je je vakkennis op peil houdt. Daarom bieden we je bij Oldael vervolgopleidingen en andere mogelijkheden om je te ontwikkelen.   Heb je zin om bij ons te komen werken? Stuur dan een korte motivatie en je CV naar   solliciteren@oldael.nl  t.a.v. Ricardo Heemskerk, HR functionaris. Vermeld wel even voor welke functie je solliciteert. Voor meer info kun je telefonisch contact opnemen met Ricardo op nummer 06-46341496.

Oldael Beste werkgever 2021!

In het eerste kwartaal van dit jaar heeft Oldael een medewerkers tevredenheidsonderzoek laten uitvoeren door Effectory. De uitkomst was zo positief dat Oldael het keurmerk World Class Workspace heeft gekregen. Met dit keurmerk toont Oldael aan dat medewerkers positief zijn over hun werkgever. Daar zijn we erg trots op!

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag