Oldael
 Verzorgende niveau 3

 Verzorgende niveau 3

28 februari 2020
reageren voor 30 maart 2020

 Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze bewoners. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om dat te doen. We werken mét in plaats van vóór de bewoner en doen dit samen met familie en mantelzorgers. Net als een fijn thuis voor onze bewoners willen wij dat Oldael voor onze medewerkers voelt als een fijne plek om te werken, waarin professionaliteit en een goede, veilige werksfeer hand in hand gaan.

Jouw functie

Als verzorgende bij Oldael is jouw taak kortweg het verzorgen, verplegen en begeleiden van bewoners conform het zorgplan. Wij vertrouwen er op dat jij in jouw dagelijkse contacten met bewoners weet hoe goede zorg eruit ziet en je de verantwoordelijkheid daarvoor neemt in alles wat je doet en alles wat je om je heen ziet gebeuren. Wij zijn samen verantwoordelijk om jouw vakkennis op peil te houden en verwachten hierin ook van jou een assertieve houding. 

Over jou

  • Je bent in het bezit van een Mbo-diploma Verzorgende IG met kwalificatieniveau 3, bij voorkeur aangevuld met ervaringskennis in het omgaan met onze doelgroep.
  • Je bent representatief in jouw voorkomen, gedrag en in contacten met onze bewoners.
  • Je weet van aanpakken en ziet de verantwoordelijkheid en het vertrouwen dat je van Oldael krijgt niet als last maar als noodzaak om voor iedere individuele bewoner de beste zorg te kunnen bieden. 
  • Jouw beheersing van de Nederlandse taal is in ieder geval voldoende voor de “normale” omgang met bewoners en om werkzaamheden en bijzonderheden op een goede manier vast te leggen in het zorgdossier.
  • Je werkt van nature ordelijk en hygiënisch.
  • Je bent in staat om een Verklaring Omtrent Gedrag (met positief advies!) te overleggen.

Wij bieden

Wij zijn zuinig op ons personeel. Al onze medewerkers bieden wij mogelijkheden om te ontwikkelen en hierdoor hun eigen toekomst vorm te geven. Voor onze verzorgenden ligt bijvoorbeeld de weg open richting EVV, GVP of verpleegkundige niveau 4. Om voor onze mensen de combinatie tussen (onregelmatig) werk en gezin/privé zo goed mogelijk met elkaar in balans te brengen, doen wij al het mogelijke om rekening te houden met persoonlijke voorkeuren en omstandigheden. 

Wij willen voor onszelf en voor onze bewoners het liefst zo veel mogelijk vaste gezichten. Daarom bieden wij in eerste instantie een jaarcontract dat bij goed functioneren wordt omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Salariëring is conform schaal 35 (max. € 2.668,93 o.b.v. 36 uur) van de CAO VVT. 

Interesse?

Is deze functie jou op het lijf geschreven? Stuur dan een motivatiebrief en CV naar onze HR afdeling! Dit kan via solliciteren@oldael.nl t.a.v. Floris Geense.


Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag