Oldael
Home Vacatures voor vrijwilligers

Vacatures voor vrijwilligers

Wat is de zin van het leven? Ontdek het met het doen van vrijwilligerswerk! Betekenisvol, leerzaam en erg leuk. Bij Zorggroep Oldael is veel behoefte aan extra handen om het onze bewoners zo aangenaam mogelijk te maken. Hieronder staan een aantal  vacatures voor vrijwilligers, maar als u zelf een idee heeft, bent u van harte welkom bij ons aan te kloppen. Neem contact op met  Ester de Vries, coördinator vrijwilligers  .

 Vrijwilliger individuele bezoeker 
21 maart 2022

 Gezelschap gun je iedereen! Sommige bewoners snakken naar wat meer persoonlijke aandacht. Door als vrijwilliger op bezoek te gaan kan je hierin verschil maken. Als je je aanmeldt als vrijwilliger individuele bezoeker, dan zoeken we voor jou een goede match: we kijken of het klikt tussen jou en de bewoner.  

lees verder
 Vrijwilliger activiteitenondersteuning
21 maart 2022

Zorg voor leven in de brouwerij! Oldael organiseert met haar vrijwilligers diverse activiteiten voor haar bewoners, omdat dit bijdraagt aan hun welzijn. Denk hierbij aan creatieve activiteiten, zingen, voorlezen, wandelen, tuinieren of bingo. We stemmen de activiteiten af aan de voorkeuren en mogelijkheden van de bewoners.

lees verder
Vrijwilliger  huiskamer begeleiding
21 maart 2022

 Net als thuis. Oldael beschikt in haar huizen over een aantal kleine gemeenschapsruimtes, een soort  huiskamers waar dementerende bewoners verblijven voor hun dagbesteding. In deze ruimten kun je als vrijwilliger een bijdrage leveren aan het welzijn van de bewoners.

lees verder
 Vrijwilliger Technische Dienst 
7 maart 2022

 Bent u een handige klusser? Als vrijwilliger Technische dienst  wordt u ingezet bij werkzaamheden waar u goed in bent of die u leuk vindt. In de appartementen van bewoners zijn vaak kleine karweitjes te doen, zoals een schilderij ophangen of een tv aan de praat krijgen. Onze gebouwen hebben voortdurend onderhoud en reparatie nodig. Bijvoorbeeld op het gebied van hang- en sluitwerk; elektra; sanitair of schilderwerk.

lees verder
 Vrijwilliger gastvrouw / gastheer 
7 maart 2022

 Sfeer maken voor ouderen.  De vrijwilliger gastvrouw/gastheer verwelkomt de bewoners, hun familie, vrienden en mantelzorgers in de koffiekamer van Oldeslo of het Grand café van Aelbrecht van Beijeren. De vrijwilliger gastvrouw of gastheer levert een bijdrage aan het welzijn van de bewoners door hen te verwelkomen en te ondersteunen waar nodig.

lees verder
Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag