Oldael
Home Vacatures voor vrijwilligers  Vrijwilliger activiteitenondersteuning in de avonduren

 Vrijwilliger activiteitenondersteuning in de avonduren

7 november 2019
reageren voor 15 januari 2020

Doet u graag activiteiten met ouderen en zoekt u een leuke bezigheid ’s avonds?
Voor onze locatie Oldeslo zijn wij op zoek naar vrijwilligers die ondersteuning in de avonduren kunnen bieden aan onze activiteitenbegeleiders in de koffiekamer.

IMG_8618Bent u op zoek naar een zinvolle tijdsbesteding in een maatschappelijke organisatie en heeft u met regelmaat een paar uurtjes over? Dan bent u van harte welkom bij Zorggroep Oldael!

Onze bewoners en hun familie, maar ook de mantelzorgers, doen een beroep op onze betrokken medewerkers. Niet elke bewoner heeft familie of naaste vrienden en daarom zijn vrijwilligers bij ons meer dan welkom!

Wie we zijn en waar we voor staan

Bij Zorggroep Oldael wonen ouderen zo lang mogelijk zelfstandig en toch beschut in onze twee woonzorgcentra in Den Haag. Vanuit woonzorgcentrum Oldeslo in de wijk Duttendel, en Aelbrecht van Beijeren in het Benoordenhout, biedt Oldael ouderen een thuis met aandacht voor welzijn en zorg op maat.

Vanuit onze kernwaarden Waardig, Aardig en Vaardig werkt iedere medewerker aan een veilig en comfortabel (t)huis voor onze cliënten. We willen dat zij hun leven zoveel mogelijk naar eigen inzicht kunnen voortzetten in ons woonzorgcentrum en creëren mogelijkheden om  dat te doen. We werken mét in plaats van vóór de cliënt en doen dit samen met familie en mantelzorgers.  

Taken vrijwilliger

U verwelkomt onze bewoners in de koffiekamer en voorziet hen van koffie of thee. Eventueel haalt u bewoners op uit hun appartement en begeleidt hen naar de koffiekamer. U ondersteunt en assisteert bij de voorbereiding en opruiming van (creatieve) activiteiten. Tijdens de activiteit zorgt u voor een fijne en gezellige sfeer.

Competenties van de vrijwilliger

  • Affiniteit met onze doelgroep ouderen;
  • Representatief voorkomen en goede omgangsvormen;
  • Betrouwbaar, flexibel, geduldig en servicegericht
  • Collegiaal, zelfstandig en in teamverband kunnen werken;
  • Een gezonde dosis enthousiasme, gastvrijheid, betrokkenheid en humor;
  • Beheersing van de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk;

Heeft u interesse in vrijwilligerswerk bij Oldael?

Neem dan contact op met  Ester de Vries,  coördinator vrijwilligers. Zij is op woensdag en donderdag bereikbaar  per telefoon op nummer 070-5300509.   U kunt  Ester ook een e-mail sturen .

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag