Oldael

Werken bij Oldael

Werken bij Zorggroep Oldael betekent werken voor een organisatie met hart voor de oudere medemens. Het betekent je talent inzetten om ouderen zo lang mogelijk zelfstandig te laten leven in de beschutte omgeving van onze woonzorgcentra. Hen een waardig bestaan te bieden en een warm en veilig thuis. Met respect voor wie ze zijn en de kunde hen de zorg te bieden waar nodig.

Je komt te werken met mensen die bevlogen zijn over hun werk. Een organisatie met een informele sfeer waar drie kernwaarden centraal staan: waardig, aardig en vaardig.

Zorggroep Oldael hecht belang aan de ontwikkeling van haar medewerkers. Via interne en externe scholing en opleidingen zorgt Zorggroep Oldael dat medewerkers alle kennis en handvatten hebben om hun functie naar behoren uit te voeren. Ook krijgen medewerkers de mogelijkheid zich verder te ontwikkelen. 

Heb je passie voor je vak in welzijn en zorg? Zie je  de uitdaging samen met collega’s onze cliënten een mooie levensfase te gunnen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Kijk snel bij onze vacatures.

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg!

Zorggroep Oldael zoekt altijd vrijwilligers die met hun talenten een maatschappelijke bijdrage willen leveren en het leven van onze bewoners net wat aangenamer maken. Hierbij kun je  denken aan het begeleiden van bewoners die moeilijk ter been zijn of zich niet meer zo goed kunnen oriënteren naar activiteiten in het huis. Of aan een wandeling in de omgeving, lekker in de tuin met elkaar iets drinken en genieten van de rust en de frisse lucht. Maar ook ‘gewoon’ een praatje aan de koffietafel of tijdens de maaltijd in het restaurant kan van grote betekenis zijn. Daarnaast is er voldoende ruimte om zelf met voorstellen te komen over activiteiten die je graag wil organiseren met en voor onze bewoners.
 Bekijk  de vacatures voor vrijwilligers.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  070 - 530 05 08
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag