Oldael

Werken bij Oldael

Na een werkdag voldaan naar huis? En elke dag weer zin om aan de slag te gaan? Dat kan bij Zorggroep Oldael! In onze kleinschalige woon-zorgcentra is  veel ruimte voor eigen inbreng en initiatieven van medewerkers.

Kijk hier een video over een dag in de ouderenzorg met Kimberly (helpende niveau 2)

Kijk hier een video over een dag in de ouderenzorg met Sandra (Verzorgende IG, niveau 3)

Spreekt jou dat aan? En wil je ook graag verder leren? Daar zijn diverse mogelijkheden voor! Kijk snel bij onze vacatures of er een baan  voor jou  tussen zit!

Ruimte voor ontwikkeling

Bij Zorggroep Oldael voer je in eerste plaats het vak uit waarvoor je bent opgeleid. Maar er is meer. De zorg ontwikkelt, dus wij ontwikkelen mee. En daarvan kan jij mooi profiteren! We bieden namelijk interne en externe scholingen aan. Op die manier krijg je als medewerker de mogelijkheden om door te groeien. Zodat jij je optimaal kan richten op de zorg voor én het welzijn van onze bewoners. Met de kennis en vaardigheden die je hiervoor nodig hebt.

Zoek je een baan waarin je écht verschil kan maken in het leven van ouderen? En spreken onze kernwaarden   waardig, aardig en vaardig   je aan? Dan gaan wij graag met je in gesprek om de vele mogelijkheden te bespreken. Neem contact op met onze HR-adviseur voor de mogelijkheden. Of kijk snel bij onze vacatures!

Vrijwilligers zijn onmisbaar in de zorg!

Zorggroep Oldael zoekt altijd vrijwilligers die met hun talenten een maatschappelijke bijdrage willen leveren en het leven van onze bewoners net wat aangenamer maken. Hierbij kun je  denken aan het begeleiden van bewoners die moeilijk ter been zijn of zich niet meer zo goed kunnen oriënteren naar activiteiten in het huis. Of aan een wandeling in de omgeving, lekker in de tuin met elkaar iets drinken en genieten van de rust en de frisse lucht. Maar ook ‘gewoon’ een praatje aan de koffietafel of tijdens de maaltijd in het restaurant kan van grote betekenis zijn. Daarnaast is er voldoende ruimte om zelf met voorstellen te komen over activiteiten die je graag wil organiseren met en voor onze bewoners. Bekijk  de vacatures voor vrijwilligers.

Contactgegevens
Voor vragen over wonen en zorg:
  

T  06 - 46 34 14 91
E  clientadviseur@oldael.nl
 Locatie Aelbrecht van Beijeren 
T 070 - 530 05 30
E info@oldael.nl
Theo Mann-Bouwmeesterlaan 1
2597 GT    Den Haag
Locatie Oldeslo
T 070 - 530 05 30 
E info@oldael.nl
Maurits de Brauwweg 18 
2597 KE  Den Haag